Компанијата за рударски машини TYMG блеска со прикажување на камиони за рударство на саемот на есенскиот кантон 2023 година

2023_10_15_12_50_IMG_4515

Датум: 26 октомври 2023 година

Кантонски саем, Гуангжу - Есенскиот кантонски саем во 2023 година беше сведок на присуството на водечката кинеска компанија за рударски машини, TYMG, бидејќи тие покажаа импресивни камиони за рударство што го привлекоа вниманието на огромната публика и потенцијалните клиенти.

TYMG (Tongyue Heavy Industry Machinery Group) е значаен играч во кинескиот сектор за рударски машини, познат по својата исклучителна инженерска технологија и иновативни производи.Нивниот штанд на Есенскиот кантон саем стана фокусна точка за бројните посетители.

Истакнатиот производ на компанијата на изложбата беа камионите за рударство, истакнати по нивните извонредни перформанси и дизајн.Наводно, камионите за рударство на TYMG ги исполнуваат водечките стандарди во индустријата во однос на доверливост, безбедност и ефикасност.Овие дампери се дизајнирани да го намалат времето на застој во рударските операции, да ја подобрат продуктивноста и да ги намалат оперативните трошоци.

На штандот на TYMG, посетителите имаа можност од прва рака да ги искусат оперативните перформанси и напредната технологија на овие камиони за рударство, вклучувајќи иновации како што се интелигентни контролни системи, структури на каросерија со висока цврстина и мотори со ниска емисија.

Директорите на компанијата изјавија дека TYMG постојано се труди да обезбеди одлични решенија за рударската индустрија за да ги задоволи барањата на нивните клиенти.Прикажувањето на депониите за рударство беше можност да се прикаже нивната сила и иновација во полето на рударските машини на глобалниот пазар.

Присутните ја изразија својата благодарност за перформансите на производите на TYMG, при што многумина покажаа силен интерес за потенцијална соработка.Овој саем отвори дополнителни деловни можности за TYMG Mining Machinery Company и се очекува дополнително да ја зацврсти својата водечка позиција во секторот за рударски машини.

Презентацијата на TYMG Mining Machinery Company на Есенскиот кантонски саем во 2023 година беше огромен успех, внесувајќи свежа виталност во кинеската индустрија за рударски машини и отворајќи го патот за идни соработки и иновации.


Време на објавување: Октомври-26-2023 година